Saznajte prvi da je proizvod dostupan!

Reuzel

Matte Styling Paste – 100 ml

Pasta za oblikovanje kose. Pruža srednje do čvrsto učvršćivanje.

Upotreba: Proizvod protrljati brzim pokretima među dlanovima kako bi emulzirao. Nanijeti na isfeniranu kosu. Pričekati da se proizvod osuši, raščešljati kako bi se aktivirao mat finish i nastaviti s oblikovanjem frizure.

Akcija!


104,00 Kn 83,20 Kn

Marina, 11. 04. 2016.

Hranjiva maska

Ako je istina da smo ono što jedemo, onda je naša kosa odraz načina na koji je hranimo. Kosa koja dobiva prave hranjive supstance odmah se ističe.

Ovaj tretman za ljepotu kose, zahvaljujući djelovanju karite maslaca i ulja jojobe, dubinski hidratizira vlas te joj vraća izgubljenu mekoću, blistavost i punoću. Sadrži koncentrat aminokiselina.

Marina, 11. 04. 2016.

Hranjiva maska

Ako je istina da smo ono što jedemo, onda je naša kosa odraz načina na koji je hranimo. Kosa koja dobiva prave hranjive supstance odmah se ističe.

Ovaj tretman za ljepotu kose, zahvaljujući djelovanju karite maslaca i ulja jojobe, dubinski hidratizira vlas te joj vraća izgubljenu mekoću, blistavost i punoću. Sadrži koncentrat aminokiselina.

Marina, 11. 04. 2016.

Hranjiva maska

Ako je istina da smo ono što jedemo, onda je naša kosa odraz načina na koji je hranimo. Kosa koja dobiva prave hranjive supstance odmah se ističe.

Ovaj tretman za ljepotu kose, zahvaljujući djelovanju karite maslaca i ulja jojobe, dubinski hidratizira vlas te joj vraća izgubljenu mekoću, blistavost i punoću. Sadrži koncentrat aminokiselina.

Marina, 11. 04. 2016.

Hranjiva maska

Ako je istina da smo ono što jedemo, onda je naša kosa odraz načina na koji je hranimo. Kosa koja dobiva prave hranjive supstance odmah se ističe.

Ovaj tretman za ljepotu kose, zahvaljujući djelovanju karite maslaca i ulja jojobe, dubinski hidratizira vlas te joj vraća izgubljenu mekoću, blistavost i punoću. Sadrži koncentrat aminokiselina.

Nema napisanih osvrta.

Budi prvi koji će recenzirati “Matte Styling Paste – 100 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *